Bogværket på 34 bind

Det nye Trap Danmark er et omfattende univers af levende fortællinger, tværfaglige beskrivelser og leksikale informationer om Danmark. Her finder du – for de enkelte steder i landet og for landet som helhed – den væsentligste viden om geologi, geografi, biologi, arkæologi, historie, kultur, kunst, arkitektur samt samfunds- og erhvervsliv. Hvad enten du ønsker oplysninger om rådhuset i Ebeltoft, Tøndermarskens dyreliv, Nørrebros historie, Middelfarts erhvervsstruktur, Bornholms vandfald, Læsøs tanghuse eller lollandske dialekter, finder du svaret i Trap Danmark.

Bogværket på 34 bind er et læseværdigt, sammenhængende og rigt illustreret bogværk om landets 98 kommuner og landet som helhed. Det er en beskrivelse af Danmark, hvor Trap Danmark i samråd med nationale og lokale forskere og eksperter har udvalgt det væsentligste – fra det mest almindelige til det mest specielle. Bogværket er skrevet af et stort hold af landets førende forskere og eksperter, redigeret af fagredaktører og valideret af eksterne fagkonsulenter. Desuden har Trap Danmarks Faglige Råd fastlagt de overordnede redaktionelle principper og kriterier.

Download informationsmateriale her (8 sider)

Næste udgivelser i bogværket


De to næste bind er bind 18, der omhandler Middelfart, Assens, Nordfyn, Kerteminde og Nyborg Kommuner og bind 19 om Odense Kommune.

Begge bind udkommer i juni 2021.