Biologi

Selv om Danmark i høj grad er et kulturlandskab, er vores natur langt fra kedelig. Især kysterne rummer naturtyper, som ikke findes mange andre steder i verden. Og så er Danmark et rigtigt fugleland. Det gælder ikke mindst de millioner af trækfugle, som hvert forår og efterår benytter Danmark som bro og rasteplads på deres vej nord- og sydpå. Desuden har vi endda nogle få dyr og planter, som helt unikt danske. Det er bl.a. den jyske markgræshoppe og nordisk øjentrøst, som kun findes i Danmark og ingen andre steder i verden.

Så der er meget at tage fat i og mange spændende historier om Danmarks natur, som vi glæder os til at fortælle i den kommende udgave af Trap Danmark.

Se alle kommende udgivelser
Gå til abonnement på bogværket

  • Toplærke i Hirtshals. Trap Danmark
  • Hornbæk plantage ved stranden. Trap Danmark.

Trap Danmark i løssalg og abonnement

Alle produkter fra Trap Danmark 6. udgave kan købes enkeltvist gennem din foretrukne boghandler. Både de indbundne bind, kommunebøgerne i paperback og planokortene, du kan indramme og hænge op.

Du kan også abonnere direkte på Trap Danmarks indbundne bogværk på 34 bind og få bindene leveret, når de udkommer.

Abonnér

Thomas Bille
er fagredaktør for biologi

Thomas er cand.scient. i biologi. Han har en bred redaktørerfaring fra flere bogforlag. Før Trap var han ansvarlig for udvikling af digitale undervisningsmaterialer, herunder portalen europas-lande.dk, hos ConDidact A/S.