Biologi

Selv om Danmark i høj grad er et kulturlandskab, er vores natur langt fra kedelig. Især kysterne rummer naturtyper, som ikke findes mange andre steder i verden. Og så er Danmark et rigtigt fugleland. Det gælder ikke mindst de millioner af trækfugle, som hvert forår og efterår benytter Danmark som bro og rasteplads på deres vej nord- og sydpå. Desuden har vi endda nogle få dyr og planter, som helt unikt danske. Det er bl.a. den jyske markgræshoppe og nordisk øjentrøst, som kun findes i Danmark og ingen andre steder i verden.

Så der er meget at tage fat i og mange spændende historier om Danmarks natur, som vi glæder os til at fortælle i den kommende udgave af Trap Danmark.

Se alle kommende udgivelser
Gå til abonnement på bogværket

  • Toplærke i Hirtshals. Trap Danmark
  • Hornbæk plantage ved stranden. Trap Danmark.

Abonnér på hele bogværket

Du kan abonnere på Trap Danmarks indbundne bogværk på 34 bind og få ekstra fordele med i købet. Vælg mellem kontant betaling eller ratebetaling over 13 måneder.

Alle bøger fra Trap Danmark kan naturligvis købes enkeltvist hos din boghandler. Både de indbundne bind fra bogværket og kommunebøgerne i paperback.

Abonnér

Thomas Bille
er fagredaktør for biologi

Thomas er cand.scient. i biologi. Han har en bred redaktørerfaring fra flere bogforlag. Før Trap var han ansvarlig for udvikling af digitale undervisningsmaterialer, herunder portalen europas-lande.dk, hos ConDidact A/S.