Billeder

Vi er i gang med at lave et storværk om Danmark, og her er det visuelle naturligvis vigtigt for læseoplevelsen. Trap Danmark bestiller over 3500 nye fotos fra hele landet – og vi har nogle af de bedste fotografer på opgaven. Jeg lægger vægt på en høj billedkvalitet, hvor en klar idé, motiv og komposition går godt i spænd. Og så skal billederne naturligvis understøtte de faglige beskrivelser. Vi får flotte billeder af smukke landskaber og et pulserende erhvervsliv – og vi får billeder med kant, der viser et Danmark med gråvejrsdage, ghettoer og landsbyer, hvor købmanden har lukket for sidste gang. Lige nu er fotograf Tao Lytzen i gang med at gennemfotografere Nordjylland. Se tre af hans billeder her i opslaget.

  • Egedal_03

Abonnér på hele bogværket

Du kan abonnere på Trap Danmarks indbundne bogværk på 34 bind og få ekstra fordele med i købet. Vælg mellem kontant betaling eller ratebetaling over 13 måneder.

Alle bøger fra Trap Danmark kan naturligvis købes enkeltvist hos din boghandler. Både de indbundne bind fra bogværket og kommunebøgerne i paperback.

Abonnér

Pipaluk Balslev
Billedredaktør

Pipaluk er uddannet bibliotekar med en efterfølgende master i professionel kommunikation. Hun har været billedredaktør på flere store forlag og mediehuse, bl.a. hos JP/Politiken med ansvar for det visuelle udtryk i ‘Turen går til’- bøgerne