Billeder

Vi er i gang med at lave et storværk om Danmark, og her er det visuelle naturligvis vigtigt for læseoplevelsen. Trap Danmark bestiller over 3500 nye fotos fra hele landet – og vi har nogle af de bedste fotografer på opgaven. Jeg lægger vægt på en høj billedkvalitet, hvor en klar idé, motiv og komposition går godt i spænd. Og så skal billederne naturligvis understøtte de faglige beskrivelser. Vi får flotte billeder af smukke landskaber og et pulserende erhvervsliv – og vi får billeder med kant, der viser et Danmark med gråvejrsdage, ghettoer og landsbyer, hvor købmanden har lukket for sidste gang. Lige nu er fotograf Tao Lytzen i gang med at gennemfotografere Nordjylland. Se tre af hans billeder her i opslaget.

  • Egedal_03

Trap Danmark i løssalg og abonnement

Alle produkter fra Trap Danmark 6. udgave kan købes enkeltvist gennem din foretrukne boghandler. Både de indbundne bind, kommunebøgerne i paperback og planokortene, du kan indramme og hænge op.

Du kan også abonnere direkte på Trap Danmarks indbundne bogværk på 34 bind og få bindene leveret, når de udkommer.

Abonnér

Pipaluk Balslev
Billedredaktør

Pipaluk er uddannet bibliotekar med en efterfølgende master i professionel kommunikation. Hun har været billedredaktør på flere store forlag og mediehuse, bl.a. hos JP/Politiken med ansvar for det visuelle udtryk i ‘Turen går til’- bøgerne