Trap Danmark på BogForum 2019

|

Er du som mange andre i gang med at planlægge, hvad du vil opleve på Bogforum?
Så husk at have Trap Danmark med i tankerne. Kom hen på vores stand C4-009 og se alle de udkomne bøger. Der er basis for gode julegaver til familie og venner i hele landet. På standen kan du også klikke dig frem i det nye digitale Trap Danmark. Og så sker der også meget på scenerne:

Fredag d. 15. november 2019 kl. 12:30 på Bella Scenen
Trap Danmark: Kunst i det offentlige rum – landet rundt. En samtale om kunstens betydning og placering i danskernes hverdag med Ny Carlsbergfondets Tom Hermansen og Trap-fagredaktør Peter S. Meyer. Liv Thomsen er moderator.

Lørdag d. 16. november 2019 kl. 12:30 på Bella Scenen
Trap Danmark: Kirkearkitektur og kirkekunst – landet rundt. En samtale om de danske kirkers rige kulturarv med Anders C. Christensen fra Nationalmuseet og Trap-fagredaktør Claus Rohden Melin. Liv Thomsen er moderator.

Søndag d. 17. november 2019 kl 10:45 på SCENE 2
Trap Danmark udkommer for første gang digitalt og præsenteres fra scenen, hvor et panel bestående af Lykke Friis, Jeanette Varberg, Niels Elers Koch, Erik H. Kjeldsen og Liv Thomsen kommenterer.

Søndag d. 17. november 2019 kl. 12:30 på Bella Scenen
Trap Danmark: De globale lokalsamfund. En dynamisk samtale om, hvordan internationaliseringen præger danskernes hverdag i alle områder af landet – med Lykke Friis og Trap-fagredaktør Jacob Mollerup. Liv Thomsen er moderator.

Se hele programmet for Bogforum her.

Vi ser frem til at se dig!