Trap Danmark på BogForum 2018

|

Trap Danmark er på Bogforum d. 26-28. oktober 2018.

Kom og besøg os på stand C4-009 på årets Bogforum i BellaCentret. Mød også Liv Thomsen, Anne Hjernøe, Kathrine Richardson, Johannes Nørregaard Frandsen, Merete Harding, Anders Gaardboe Jensen, Peter S. Meyer og Niels Elers Koch i samtaler om Trap Danmark.

På standen er der mulighed for at få en snak om vores projekt, mulighed for at købe de allerede udgivne bøger, afprøve Trap 5 online og se en beta-version af det kommende digitale univers.

Bella Scenen

Fredag kl. 12:30: Trap Danmark: Litteraturens landskaber – steder og stemmer med professor i litteratur- og kulturvidenskab Johs. Nørregaard Frandsen og fagredaktør Merete Harding fra Trap Danmark. En berigende og munter samtale om samspillet mellem forfatteren og stedet. Fra hjemstavnslitteratur til moderne sangtekster.

Lørdag kl. 12:30:
Trap Danmark: Kunsthistorier: om kunst, kunstnere og ildsjæle fra hele landet med direktør for Holstebro Kunstmuseum Anders Gaardboe Jensen og fagredaktør Peter S. Meyer fra Trap Danmark. En samtale om vigtige – men ofte næsten glemte – kunstnere og initiativer, der har styrket kunsten lokalt i Danmark.

Søndag kl. 12:30: Trap Danmark: ”Mere klima. Landskabets betydning for det lokale vejr”. Alle taler om klimaet. Trap zoomer ind på de lokale vejr- og klimaforhold. Hvorfor er klimaet i Danmark så forskelligartet? Chefredaktør Niels Elers Koch i samtale med Liv Thomsen.

Scene 2:

Lørdag 16:30 Hvad skal vi med en beskrivelse af Danmark i en globaliseret verden?
Anne Hjernøe, Katherine Richardson og Niels Elers Koch interviewes af Liv Thomsen

Vel mødt!
Vi glæder os til at se dig!