Topografisk Atlas i 2. udgave

|

Trap Danmark Topografisk Atlas er det første atlas over Danmark trykt med tredimensionel (3D) effekt. Ved brug af skyggeeffekter giver kortet et intuitivt 3D-indtryk af landskabets former. Se fx, hvordan den flade, inddæmmede og tørlagte Lammefjord omkranses af et kuperet istidslandskab. Se, hvordan Gudenåen bugter sig igennem landskabet efter terrænet. Og se, hvordan din hjemegns skove, veje og byer i høj grad er rettet ind efter terrænet.

Trap Danmark Topografisk Atlas viser ikke kun vejen. Atlasset viser landskabet som helhed med bakkernes konturer, naturområder og bebyggelser, kirker og herregårde samt talrige stednavne og meget mere. Atlasset er fremstillet i samarbejde med Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering.

Den 1. udgave af atlasset, der blev trykt i 15.000 eksemplarer, er udsolgt fra forlaget. Denne 2. udgave rummer flere forbedringer i forhold til 1. udgaven, bl.a. næsten dobbelt så mange stednavne. Der kan i øvrigt læses mere om atlasset på https://trap.dk/bind/topografisk-atlas-2-udgave/

Opdag Danmark med Trap Danmark Topografisk Atlas.

Vejledende udsalgspris for Trap Danmark Topografisk Atlas 2. udgave er kr. 449,95.

Atlasset kan købes gennem såvel internetboghandlere som hos alle landets boghandlere.