Trap Danmark: Jammerbugt Kommune udkommer den 18. oktober 2017

Pressemeddelelse,

En ny indbydende bog med 116 siders kvalitetsindhold om Jammerbugt Kommune udkommer den 18. oktober 2017. I et blødt omslag – lige til at tage med over i sofaen for at fordybe sig i kommunens natur, kultur og historie. Eller til at tage med på opdagelsestur.

Trap Danmark: Jammerbugt Kommune er faglig og velskrevet viden om Jammerbugt Kommune – flot illustreret med både historiske fotos og helt nye billeder. Bagerst i bogen er endvidere indlagt et tag-ud-kort over kommunen i målforholdet 1:75.000.

Trap Danmark: Jammerbugt Kommune er for alle borgere, besøgende, turister og andre, der vil vide det væsentligste om kommunens natur og landskab, historie, byer, kultur samt samfunds- og erhvervsliv.

Fra det mest almindelige til det mest specielle
Bliv klogere på De Østlige Vejler og troldene fra Gjøl. Gå på opdagelse i geologien og dens indflydelse på landskabet. Se Haven i Hune, læs om den særlige strandtudse, og få fakta om alt fra Saltum Bjerge til Fjerritslev Kirke og Oxholm Skov.

Trap Danmark har det væsentligste med.
Fra det mest almindelige til det mest specielle.

I aaugust 2017 udkom det indbundne bind om Jammerbugt, Thisted og Brønderslev Kommuner fra Trap Danmark – ét samlet bind på 328 sider indeholdende viden om alle tre kommuner. Det er indholdet om Jammerbugt Kommune i dette bind, der nu bliver til en selvstændig bog henvendt til en bredere målgruppe og tilføjet et tag-ud-kort.

Trap Danmarks redaktion står for at indsamle, redigere og formidle faglig viden om hele Danmark. Indholdet skrives af udvalgte fageksperter og konsolideres af fagkonsulenter. I alt har 129 forskere og eksperter bidraget til tilblivelsen af Trap Danmark: Jammerbugt Kommune. Trap Danmark har desuden et fagligt råd, der sikrer de overordnede redaktionelle retningslinjer og bidrager til kvalitetssikringen.

Vejledende udsalgspris for Trap Danmark: Jammerbugt Kommune er kr. 199,95.
Bogen kan købes hos alle boghandlere eller online, f.eks. på www.arnoldbusck.dk/trap, www.bog-ide.dk eller www.saxo.com
Se mere på www.trap.dk/kommunebog/Jammerbugt

 

Eksempler på indhold i Trap Danmark: Jammerbugt Kommune

Billeder og tekst på de efterfølgende sider må bruges i forbindelse med omtale af Trap Danmark og med kreditering af fotograf. Billederne kan downloades i høj kvalitet på www.trap.dk/presse/
SVINKLØV BADEHOTEL

Svinkløv Badehotel. Foto: Tao Lytzen

Svinkløv Badehotel var placeret nord for Svinkløv Klitplantage ud til stranden ved Jammerbugten. Badehotellet er her fotograferet, en måned før det nedbrændte i september 2016.

 

SPEEDWAY I BROVST

Brovst Speedway. Foto: Tao Lytzen

Træning til 50 cc micro-speedway. Måske den nye Hans Nielsen? Hans Nielsen begyndte til speedway i Brovst, og siden blev det bl.a. til 22 VM-guldmedaljer. Brovst Speedway Club blev stiftet i 1991, men begyndte som en del af Hanherred Motor Klub i 1973. Klubben er også Team Danmark Center og træningscenter for ungdomslandsholdet.

 

HAVEN I HUNE

 

Haven i Hune. Foto: Tao Lytzen

I 1991 flyttede Anne Just til Hune, hvor hun og manden Claus Bonderup anlagde Haven i Hune. Haven, der er blevet udbygget over tid, ligger få kilometer fra Vesterhavet. I 2014 blev den præmieret med Jammerbugt Kommunes arkitekturpris og samme år medtaget i bogen The Gardener’s Garden som en af verdens 250 smukkeste haver.
VINDMØLLEPARK

Klim Vindmøllepark. Foto: Tao Lytzen

Klim Vindmøllepark er med 22 møller på hver 3,2 MW den landbaserede park, der i 2016 producerede mest strøm i Danmark. Møllerne har en navhøjde på 94 meter og blev rejst i 2014-15.

 

YDERLIGERE INFORMATION
Kontakt kommunikationsansvarlig Peter Lyth på [email protected] eller 40 50 18 33 eller chefredaktør Niels Elers Koch på [email protected] eller 21 23 07 42.

Læs mere om Trap Danmark på www.trap.dk

 

Trap Danmark er et kæmpe univers af levende fortællinger, dybdegående beskrivelser og leksikale informationer om Danmark. Bogværket udkommer i 34 rigt illustrerede bind, som kommunebøger samt som et omfattende digitalt univers. Bag udgivelsen står Trap Danmark A/S med økonomisk støtte fra Dronning Margrethes og Prins Henriks Fond, A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal, Augustinus Fonden, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond samt G.E.C. Gads Fond med en samlet bevilling på 130 mio. kr. H.K.H. Kronprinsen er protektor for Trap Danmark. Læs mere om Trap Danmark på www.trap.dk