Bogfestival: Det handler om AARHUS

Pressemeddelelse,

Bogfestival: DET HANDLER OM AARHUS
Med Jeanette Varberg, Søren Bitsch Christensen og Niels Elers Koch.

Bogen Trap Danmark: Aarhus på 296 sider udkom i marts måned 2020 og modtog en flot anmeldelse med 6 ud af 6 stjerner hos i Nordjyske Stiftstidende i juni måned. 

I forbindelse med Bogfestival 2020 bliver bogen den 7. november kl. 11 udgangspunkt for et arrangement i Den Gamle By under overskriften Rundt om en by i en underholdende samtale om Aarhus mellem chefredaktør for Trap Danmark Niels Elers Koch (født og opvokset i Aarhus), Trap-ambassadør Jeanette Varberg og stadsarkivar i Aarhus Kommune Søren Bitsch Christensen, der har været konsulent og bidragyder til udgivelsen Trap Danmark: Aarhus. Samtalen er modereret af P1-vært Tore Leifer. Der er få pladser tilbage – billetpris: 25 kr., skal bestilles på forhånd.

https://bogfestival.dk/event/rundt-om-en-by/

Download forsiden af bogen i høj opløsning på www.trap.dk/presse 

Trap Danmark 6. udgave, bind 12 giver en omfattende og rigt illustreret, stedsspecifik viden om Aarhus Kommune. I alt har 189 forskere og eksperter bidraget med viden til denne bog om det væsentligste fra Lillering til Gammel Løgten og fra Mejlby til Hvilsted.

Få indsigt i alt fra Moesgaard, Malmros og Marselisborg til festugen, filmbyen og oldtidsfund i Århus Bugt. Bliv klogere på Lars Larsen og Salling Group, og læs om de små, grønne og højtkvækkende løvfrøer i den sydlige del af kommunen. Få indblik i de tre gravlagte personer fra Borum Eshøj, se de første pølsevogne fra Børnenes Kontor, og tag med til kamp med AGF eller til dans hos Bora Bora.
Den Gamle By og Aarhus Domkirke er naturligvis også med, ligesom universitetet, letbanen, NorthSide og SPOT Festival har fået plads. Læs desuden om Gellerupplanen, ARoS Aarhus Kunstmuseum og havnens transformation – og træk på smilebåndet over 1970’ernes Århushistorier. Trap Danmark har det væsentligste med. Fra det mest almindelige til det mest specielle.

Opdag Danmark – med Trap.

Yderligere information: Peter Lyth, Kommunikationsansvarlig Peter Lyth PL@trap.dk / tlf. 40 50 18 33