Struer Kommune

Bogen udkommer november 2019

Få omfattende viden om Struer Kommunes natur, historie, kultur og samfundsforhold. Forskere og eksperter har bidraget til denne rigt illustrerede bog om det væsentligste fra Hvidbjerg til Linde og fra Toftum Bjerge til Hjerm.

Tag med til Jegindø og Thyholm eller til kalkminerne ved Hjerm, der har plads til både ost og flagermus. Bliv klogere på Humlum Bakker og læs om Venø, som huser den lille kirke med de mange bryllupper. Få viden om Johannes Buchholtz, glasperlerne fra Mesopotamien og ikke mindst om virksomheden Bang & Olufsen. Trap Danmark har det væsentligste med. Fra det mest almindelige til det mest specielle.

Bogen er baseret på indholdet om Struer Kommune i Trap Danmark 6. udgave, bind 7: Lemvig, Struer, Skive, Holstebro og er suppleret med et kort over Struer Kommune i målforholdet 1:75.000 samt et forord af borgmester Niels Viggo Lynghøj.

Opdag Danmark – med Trap.

Se alle kommunebøger.

Fakta

Trap Danmark: Struer Kommune

Blødt omslag
Sidetal: ca. 80
Format: 20,9 x 24,8 cm.
Vejl. udsalgspris: 199,95 kr.

Udgivelse: November 2019
ISBN: 9788771810929

Køb bogen

Bogen udkommer til november 2019 og vil kunne købes og bestilles hos din lokale boghandler eller boghandler på nettet.

Abonnér på hele bogværket

Du kan abonnere på Trap Danmarks 34-binds bogværk og få ekstra fordele med i købet. Vælg mellem kontant betaling eller ratebetaling over 13 måneder.

Alle bøger fra Trap Danmark kan naturligvis købes enkeltvist hos din boghandler. Både de indbundne bind fra bogværket og kommunebøgerne i paperback.

Abonnér