Ringsted Kommune

Få omfattende viden om Ringsted Kommunes natur, historie, kultur og samfundsforhold. I alt har 125 forskere og eksperter bidraget til denne rigt illustrerede bog om det væsentligste fra Gyrstinge til Fjællebro og fra Gyldenløveshøj til Sneslev.

Læs om mordet på Knud Lavard, helgenkåringen og historien bag Sankt Bendts Kirke. Bliv klogere på den sjældne bille grøn pragttorbist fra Allindelille Fredskov, og tag med til Haraldsted Sø og Gyrstinge Sø samt til Ringsted Outlet og Ringsted Kongrescenter. Danish Crown, Ringsted Dun og Sjællandske Medier er beskrevet, ligesom Skjoldenæsholm og Sporvejsmuseet har fået plads. Trap Danmark har det væsentligste med. Fra det mest almindelige til det mest specielle.

Bogen er baseret på indholdet om Ringsted Kommune i Trap Danmark 6. udgave, bind 24: Sorø, Ringsted, Køge, Faxe, Stevns og er suppleret med et kort over Ringsted Kommune i målforholdet 1:75.000 samt et forord af borgmester Henrik Hvidesten.

Opdag Danmark – med Trap.

Kort over Ringsted Kommune

Det topografiske kort over kommunen i målforholdet 1:75.000 indgår som en del af kommunebogen.

Kortet fås også som selvstændige produkter:

  • Falset kort i en plastlomme (Vejl. pris 175 kr.)
  • Planokort til at hænge op – leveres i et paprør (Vejl. pris 200 kr.)

Fakta

Trap Danmark: Ringsted Kommune

Blødt omslag

Format: 20,9 x 24,8 cm.
Vejl. udsalgspris: 199,95 kr.

Udgivelsesdato: 8. juni 2022
ISBN: 9788771811391

KØB BOGEN

Bogen kan købes hos din lokale boghandler eller online-boghandler.

Trap Danmark i løssalg og abonnement

Alle produkter fra Trap Danmark 6. udgave kan købes enkeltvist gennem din foretrukne boghandler. Både de indbundne bind, kommunebøgerne i paperback og planokortene, du kan indramme og hænge op.

Du kan også abonnere direkte på Trap Danmarks indbundne bogværk på 34 bind og få bindene leveret, når de udkommer.

Abonnér