Odense Kommune

Trap Danmark 6. udgave, bind 19 giver en omfattende og rigt illustreret, stedsspecifik viden om Odense Kommune. I alt har 143 forskere og eksperter bidraget med viden til denne bog om det væsentligste fra Hesbjerg Skov til Davinde og fra Lumby til Fangel.

Eventyr, robotter og kongemordet i Sankt Albani Kirke. Nonnebakken, TV 2 og Danmarks Bedste Brunsviger. Velkommen til Odense, H.C. Andersens fødeby og hjemsted for både domkirke, dyrskue og bryggeriet Albani. Bliv klogere på Odense Universitetshospital og Syddansk Universitet, på den internationale filmfestival og kommunens teatre, inden vi vil Sejle op ad Aaen til Fruens Bøge, der siden begyndelsen af 1800-tallet har dannet rammen om utallige søndagsudflugter. Læs om Tinderbox, Tietgenbyen og Thomas B. Thriges Fabrikker og om Odense Marcipan, Munke Mølle og den tykskallede malermusling. Tag også med til kulturøen Byens Ø i Odense Havn eller til klædefabrikken, der huser Kunstmuseum Brandts. Virksomhederne KOMPAN og L’EASY samt middelalderens mange klostre er også beskrevet, ligesom Den Fynske Landsby, Vollsmose, OB og sportens Odense har fået plads. Trap Danmark har det væsentligste med. Fra det mest almindelige til det mest specielle.

Opdag Danmark – med Trap.

Odense Kommune udkommer udelukkende i en indbundet udgave.

Se andre kommunebøger – i blødt omslag
Se de øvrige indbundne bind 

KORT OVER ODENSE KOMMUNE

Trap Danmark udgiver også et topografisk kort over Odense Kommune i målforholdet 1:75.000.

Kortet findes i to varianter:

  • Plankort til at indramme og hænge op – leveres i paprør
  • Falset kort i plastlomme

Kortene kan bestilles gennem din boghandler.

FAKTA

Trap Danmark: Odense

Indbundet
(Findes kun i indbundet udgave)
Sidetal: 219
Format: 23,2 x 27,7 cm.
Vejl. udsalgspris: 399,95 kr.

Udgivelsesdato: 18. juni 2021
ISBN: 9788771810233

 

KØB BOGEN

Bogen kan købes gennem din lokale boghandler eller din boghandler på nettet.

Trap Danmark i løssalg og abonnement

Alle produkter fra Trap Danmark 6. udgave kan købes enkeltvist gennem din foretrukne boghandler. Både de indbundne bind, kommunebøgerne i paperback og planokortene, du kan indramme og hænge op.

Du kan også abonnere direkte på Trap Danmarks indbundne bogværk på 34 bind og få bindene leveret, når de udkommer.

Abonnér