Lemvig Kommune

Få omfattende viden om Lemvig Kommunes natur, historie, kultur og samfundsforhold. I alt har 108 forskere og eksperter bidraget til denne rigt illustrerede bog om det væsentligste fra Thyborøn til Møborg og fra Ferring til Gudum.

Læs om alt fra Bovbjerg og Sneglehuset til strandinger og forlis ved den barske vestkyst. Bliv klogere på, hvordan kystsikring skaber rekreative områder i Lemvig Havn, og få viden om Klosterheden, der er landets største hedeplantage. Niels Bjerre og Thøger Larsen er også med. Det samme er Livets gang i Lidenlund. Trap Danmark har det væsentligste med. Fra det mest almindelige til det mest specielle.

Bogen er baseret på indholdet om Lemvig Kommune i Trap Danmark 6. udgave, bind 7: Lemvig, Struer, Skive, Holstebro og er suppleret med et kort over Lemvig Kommune i målforholdet 1:75.000 samt et forord af borgmester Erik Flyvholm.

Opdag Danmark – med Trap.

Se alle kommunebøger.

Se det indbundne bind, der indeholder Lemvig, Struer, Skive og Holstebro Kommuner

Fakta

Trap Danmark: Lemvig Kommune

Blødt omslag
Sidetal: 92
Format: 20,9 x 24,8 cm.
Vejl. udsalgspris: 199,95 kr.

Udgivelse: 22. november 2019
ISBN: 9788771810905

KØB BOGEN

Bogen kan bestilles hos boghandlere i hele landet.

Den findes naturligvis hos BOGhandleren på Torvet i Lemvig

Her kan du købe bogen online:

Trap Danmark i løssalg og abonnement

Alle produkter fra Trap Danmark 6. udgave kan købes enkeltvist gennem din foretrukne boghandler. Både de indbundne bind, kommunebøgerne i paperback og planokortene, du kan indramme og hænge op.

Du kan også abonnere direkte på Trap Danmarks indbundne bogværk på 34 bind og få bindene leveret, når de udkommer.

Abonnér