Læsø Kommune

TRAP DANMARK: LÆSØ
Er udkommet.

Få en omfattende og rigt illustreret viden om Læsøs natur, historie og kultur.

I alt har 126 forskere og eksperter bidraget med viden om det væsentligste fra Nordre Rønner til Søndre Rønner og fra Vester Nyland til Bløden Hale.

Bogen er på 68 sider, blødt omslag.

Få viden om saltets betydning for Læsø og om øens specielle tangtage. Læs om skattefundet ved Bogøgård og strandinger omkring Læsø. Gå på opdagelse i geologien, og lær om dannelsen af Læsø. Få fakta om alt fra ensianblåfuglen, læsømål og Læsø Litteraturfestival til befolkningsudviklingen og beskæftigelsesfordelingen. Trap Danmark har det væsentligste med. Fra det mest almindelige til det mest specielle.

Bogen er baseret på indholdet om Læsø i Trap Danmark, 6. udgave, bind 3: Frederikshavn, Hjørring, Læsø suppleret med et kort over kommunen i målforholdet 1:75.000 og med et forord af borgmester Tobias Birch Johansen.

Opdag Danmark – med Trap.

"Fremragende kommunebøger"

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (Danske Kommuner)

“Det er jo blanding af historie, af stedbeskrivelse, af topografi, geologi, dyreliv, folkeliv, erhvervshistorie, kunst og kultur… Det er særdeles velskrevet viden, billederne til de tre nordjyske bøger er overvejende taget af Tao Lytzen, og de er ganske fremragende, men i øvrigt må der sidde en rigtig god billedredaktør hos Trap Danmark for illustrationssiden er nærmest lækker.” (Magasinet Danske Kommuner)

Kommunebogen er baseret på indholdet om Læsø i Trap Danmark bind 3: Frederikshavn, Hjørring, Læsø

Fakta

Forventet udgivelse: 22. juni 2017
68 sider, blødt omslag
20,3 x 24.3 cm
ISBN: 9788771810523
Vejl. udsalgspris: 149,95

Køb Trap Danmark: Læsø

Bogen kan købes hos

  • Læsø Turistbureau
  • Østerby Servicecenter
  • Læsø Museum

og hos boghandlere i:

  • Frederikshavn
  • Skagen
  • Hjørring

Du kan købe den online hos

Har du en forretning, hvor bogen bør sælges fra?
Kontakt: [email protected]