Læsø Kommune

Er udkommet.

Få en omfattende og rigt illustreret viden om Læsøs natur, historie og kultur. I alt har 126 forskere og eksperter bidraget med viden om det væsentligste fra Nordre Rønner til Søndre Rønner og fra Vester Nyland til Bløden Hale.

Få viden om saltets betydning for Læsø og om øens specielle tangtage. Læs om skattefundet ved Bogøgård og strandinger omkring Læsø. Gå på opdagelse i geologien, og lær om dannelsen af Læsø. Få fakta om alt fra ensianblåfuglen, læsømål og Læsø Litteraturfestival til befolkningsudviklingen og beskæftigelsesfordelingen. Trap Danmark har det væsentligste med. Fra det mest almindelige til det mest specielle.

Bogen er baseret på indholdet om Læsø i Trap Danmark, 6. udgave, bind 3: Frederikshavn, Hjørring, Læsø suppleret med et kort over kommunen i målforholdet 1:75.000 og med et forord af borgmester Tobias Birch Johansen.

Opdag Danmark – med Trap.

 

Se alle kommunebøger.

Anmeldelser

Danske Kommuner
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Anmeldt af Tom Ekeroth (2017)

“Det er jo blanding af historie, af stedbeskrivelse, af topografi, geologi, dyreliv, folkeliv, erhvervshistorie, kunst og kultur… Det er særdeles velskrevet viden, billederne til de tre nordjyske bøger er overvejende taget af Tao Lytzen, og de er ganske fremragende, men i øvrigt må der sidde en rigtig god billedredaktør hos Trap Danmark for illustrationssiden er nærmest lækker.”

Fakta

Trap Danmark: Læsø Kommune

Blødt omslag
Sidetal: 67
Format: 20,3 x 24,3 cm.
Vejl. udsalgspris: 149,95 kr.

Udgivelsesdato: 22. juni 2017
ISBN: 9788771810523

Køb bogen

Bogen kan købes hos din lokale boghandler eller boghandler på nettet.