Køge Kommune

Få omfattende viden om Køge Kommunes natur, historie, kultur og samfundsforhold. I alt har 125 forskere og eksperter bidraget til denne rigt illustrerede bog om det væsentligste fra Slimminge til Køge og fra Lille Skensved til Algestrup.

Læs om vikingeborgen Borgring, herregårdene Svenstrup og Gammel Køgegård samt om Køge Ås, der er landets længste ås. Bliv klogere på arbejdspladser som Køge Havn, Skandinavisk Transport Center og Sjællands Universitetshospital, Køge. Få viden om Borup, Ejby og Bjæverskov og om fuglelivet på Ølsemagle Revle. KØS Museum for kunst i det offentlige rum og Slaget i Køge Bugt i 1710 har også fået plads. Trap Danmark har det væsentligste med. Fra det mest almindelige til det mest specielle.

Bogen er baseret på indholdet om Køge Kommune i Trap Danmark 6. udgave, bind 24: Sorø, Ringsted, Køge, Faxe, Stevns og er suppleret med et kort over Køge Kommune i målforholdet 1:75.000 samt et forord af borgmester Marie Stærke.

Opdag Danmark – med Trap.

Kort over Køge Kommune

Det topografiske kort over kommunen i målforholdet 1:75.000 indgår som en del af kommunebogen.

Kortet fås også som selvstændige produkter:

  • Falset kort i en plastlomme (Vejl. pris 175 kr.)
  • Planokort til at hænge op – leveres i et paprør (Vejl. pris 200 kr.)

Fakta

Trap Danmark: Køge Kommune

Blødt omslag

Format: 20,9 x 24,8 cm.
Vejl. udsalgspris: 199,95 kr.

Udgivelsesdato: 8. juni 2022
ISBN: 9788771811384

KØB BOGEN

Bogen kan købes hos din lokale boghandler eller online-boghandler.

Trap Danmark i løssalg og abonnement

Alle produkter fra Trap Danmark 6. udgave kan købes enkeltvist gennem din foretrukne boghandler. Både de indbundne bind, kommunebøgerne i paperback og planokortene, du kan indramme og hænge op.

Du kan også abonnere direkte på Trap Danmarks indbundne bogværk på 34 bind og få bindene leveret, når de udkommer.

Abonnér