Hjørring Kommune

Er udkommet.

Få en omfattende og rigt illustreret viden om Hjørring Kommunes natur, historie og kultur. I alt har 156 forskere og eksperter bidraget med viden om det væsentligste fra Hirtshals til Vrensted og fra Løkken til Tolne.

Bliv klogere på Skallerup Indlandsklitter, Lønstrup Klint og Boller Sø. Få viden om Børglumkloster og Vrejlevkloster. Læs om Skov-Kirsten, Tolne Skovpavillon og nye tiltag som Vendsyssel Teater. Gå på opdagelse i geologien, og lær om Yoldiahavet og istidens indflydelse på landskaberne. Få fakta om alt fra Hjørring Revyen og vendelbomål til pendlingsmønstre og uddannelsesforhold. Trap Danmark har det væsentligste med. Fra det mest almindelige til det mest specielle.

Bogen er baseret på indholdet om Hjørring Kommune i Trap Danmark, 6. udgave, bind 3: Frederikshavn, Hjørring, Læsø suppleret med et kort over kommunen i målforholdet 1:75.000.

Opdag Danmark – med Trap.

 

Se alle kommunebøger.

Anmeldelser

Danske Kommuner
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Anmeldt af Tom Ekeroth (2017)

“Det er jo blanding af historie, af stedbeskrivelse, af topografi, geologi, dyreliv, folkeliv, erhvervshistorie, kunst og kultur… Det er særdeles velskrevet viden, billederne til de tre nordjyske bøger er overvejende taget af Tao Lytzen, og de er ganske fremragende, men i øvrigt må der sidde en rigtig god billedredaktør hos Trap Danmark for illustrationssiden er nærmest lækker.”

Bogens forside

Fakta

Trap Danmark: Hjørring Kommune

Blødt omslag
Sidetal: 148
Format: 20,3 x 24,3 cm.
Vejl. udsalgspris: 199,95 kr.

Udgivelsesdato: 22. juni 2017
ISBN: 9788771810509

Køb bogen

Bogen kan købes hos din lokale boghandler eller boghandler på nettet.