Hjørring Kommune

TRAP DANMARK: HJØRRING KOMMUNE
Er udkommet.

Få en omfattende og rigt illustreret viden om Hjørring Kommunes natur, historie og kultur.

I alt har 156 forskere og eksperter bidraget med viden om det væsentligste fra Hirtshals til Vrensted og fra Løkken til Tolne.

Bogen er på 148 sider, blødt omslag.

Bliv klogere på Skallerup Indlandsklitter, Lønstrup Klint og Boller Sø. Få viden om Børglumkloster og Vrejlevkloster. Læs om Skov-Kirsten, Tolne Skovpavillon og nye tiltag som Vendsyssel Teater. Gå på opdagelse i geologien, og lær om Yoldiahavet og istidens indflydelse på landskaberne. Få fakta om alt fra Hjørring Revyen og vendelbomål til pendlingsmønstre og uddannelsesforhold. Trap Danmark har det væsentligste med. Fra det mest almindelige til det mest specielle.

Bogen er baseret på indholdet om Hjørring Kommune i Trap Danmark, 6. udgave, bind 3: Frederikshavn, Hjørring, Læsø suppleret med et kort over kommunen i målforholdet 1:75.000.

Opdag Danmark – med Trap.

"Fremragende kommunebøger"

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (Danske Kommuner)

“Det er jo blanding af historie, af stedbeskrivelse, af topografi, geologi, dyreliv, folkeliv, erhvervshistorie, kunst og kultur… Det er særdeles velskrevet viden, billederne til de tre nordjyske bøger er overvejende taget af Tao Lytzen, og de er ganske fremragende, men i øvrigt må der sidde en rigtig god billedredaktør hos Trap Danmark for illustrationssiden er nærmest lækker.” (Magasinet Danske Kommuner)

Bogens forside

Kommunebogen er baseret på indholdet om Hjørring Kommune i Trap Danmark bind 3: Frederikshavn, Hjørring, Læsø.

Fakta

Er udkommet.
148 sider, blødt omslag
20,3 x 24.3 cm
ISBN: 9788771810509
Vejl. udsalgspris: 199,95

Køb Trap Danmark: Hjørring Kommune

Bogen kan købes hos

  • Hjørring
  • Hirtshals
  • Frederikshavn

og bestilles hos alle landets boghandlere.

Den kan købes online hos

Har du en forretning, hvor bogen bør sælges fra?
Kontakt: info@trap.dk