Frederikshavn Kommune

TRAP DANMARK: FREDERIKSHAVN KOMMUNE
Er udkommet.

Få en omfattende og rigt illustreret viden om Frederikshavn Kommunes natur, historie og kultur.

I alt har 155 forskere og eksperter bidraget med viden om det væsentligste fra Skagen til Voerså og fra Østervrå til Sæby.

Bliv klogere på dannelsen af Skagens Odde, boblerevene i Kattegat og Hirsholmene med landets største ynglekolonier af splitterner og tejster. Læs om gaseventyret i Frederikshavn og om herregården Bangsbos historie. Gå på opdagelse i geologien, og lær om istidens indflydelse på landskaberne. Få fakta om alt fra Sæby- og Skagensmalerne til pendlingsmønstre og uddannelsesforhold.

Trap Danmark har det væsentligste med. Fra det mest almindelige til det mest specielle.

Bogen er baseret på indholdet om Frederikshavn Kommune i Trap Danmark, 6. udgave, bind 3: Frederikshavn, Hjørring, Læsø suppleret med et kort over kommunen i målforholdet 1:75.000.

Opdag Danmark – med Trap.

"Fremragende kommunebøger"

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (Danske Kommuner)

“Det er jo blanding af historie, af stedbeskrivelse, af topografi, geologi, dyreliv, folkeliv, erhvervshistorie, kunst og kultur… Det er særdeles velskrevet viden, billederne til de tre nordjyske bøger er overvejende taget af Tao Lytzen, og de er ganske fremragende, men i øvrigt må der sidde en rigtig god billedredaktør hos Trap Danmark for illustrationssiden er nærmest lækker.” (Magasinet Danske Kommuner)

Bogen er baseret på indholdet om Frederikshavn Kommune i Trap Danmark, 6. udgave, bind 3: Frederikshavn, Hjørring, Læsø.

Fakta

Er udkommet.
130 sider, blødt omslag
20,3 x 24.3 cm
ISBN: 9788771810516
Vejl. udsalgspris: 199,95

Køb bogen Trap Danmark: Frederikshavn Kommune

Køb bogen hos boghandlere i:

  • Frederikshavn
  • Hjørring
  • Skagen
  • Sæby

Eller online hos:

Har du en forretning, hvor bogen bør sælges fra?
Kontakt: [email protected]