Fokusgruppe 23. januar 2017 i Hjørring

|

Er du interesseret i naturen, kulturen og historien omkring dig?
Bor du i Hjørring eller omegn?
Bruger en smartphone?

Vær med til Trap Danmarks fokusgruppe. Læs mere her:

Trap Danmark er et omfattende topografisk værk om Danmark, der indeholder den væsentligste viden om geologi, geografi, biologi, arkæologi, historie, kultur, kunst, arkitektur samt samfunds- og erhvervsliv – for de enkelte kommuner og for landet som helhed.

Trap Danmark udkommer som bøger, men vi er også i gang med at udvikle et digitalt univers. Det digitale univers vil give brugerne mulighed for at tage en smartphone i hånden og derigennem søge viden om lige præcis det sted, de befinder sig, den by, de er vokset op i – eller noget helt tredje! Det digitale univers er en folkegave fra fondene bag projektet og bliver gratis tilgængeligt for alle.

Trap Danmark har mange idéer til, hvordan det digitale univers skal udformes, men vi vil gerne vide mere om brugernes behov – og her håber vi, at du vil hjælpe os.

Mandag d. 23. januar kl. 15:00-17:00 gennemfører vi en fokusgruppe et sted i Hjørring by. Hvis du er interesseret i naturen, kulturen og historien omkring dig – og bruger smartphone – hører vi meget gerne fra dig. Skriv til [email protected] og fortæl, hvorfor du har lyst til at deltage. Fristen for tilmelding er onsdag d. 18. januar.

Bogværket kommer til at indeholde 34 bind, og det første bind, der udkom i november 2016, beskriver kommunerne Frederikshavn, Læsø – og Hjørring! Endvidere har vi i 2015 udgivet et topografisk atlas.

Som tak for at bidrage kan fokusgruppens deltagere vælge mellem et eksemplar af Trap Danmarks tekstbind om de tre nordjyske kommuner eller et eksemplar af vores atlas.