Det digitale Trap Danmark

Det indbundne bogværk fokuserer på beskrivelser af de overordnede udviklingstræk og væsentligste sammenhænge for hver enkelt kommune samt en beskrivelse af de mest almindelige og de mest specielle lokaliteter.

Ambitionen for Trap Danmarks digitale tilbud at udbygge dette med informationer om alle lokaliteter inden for Trap Danmarks emneområder med Trap på stedet, der giver adgang til indhold og viden om steder direkte på smartphones og tablets. Det digitale tilbud bliver tilgængeligt for alle.

Vi præsenterede den første beta-version af det digitale Trap Danmark på BogForum 2016. Tilbuddet bliver herefter løbende videreudviklet i samarbejde med vores samarbejdspartnere og input fra udvalgte testbrugere.

De første digitale udgivelser udkommer i 2019.

Download informationsmateriale her (8 sider)

 


Et omfattende digitalt univers, hvor du finder supplerende topografiske informationer fra en lang række samarbejdspartnere som fx Slots- og Kulturstyrelsen, Det Kongelige Bibliotek, Rigsarkivet, Nationalmuseet og Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering samt fra Trap Danmarks redaktion.

Trap.dk vil fungere som et digitalt opslagsværk og er således ikke en kopi af bogværket.

 


En mobiltjeneste, der gør det muligt at stå et givent sted i Danmark og få relevante informationer om netop dette sted.

 

 


En online udgave af Trap Danmark 5. udgave (bogværket fra 1953-72). Det er et referenceværk, som vores fagfolk har adgang til, og som de og vi anvender som en af vores autoritative kilder, når vi arbejder med den 6. udgave.
Trap 5 online er frem til 2020 et eksklusivt tilbud for abonnenter på Trap Danmarks 6. udgave.

Køb abonnement på bogværket og få adgang til Trap 5 online.
Enkeltbrugeradgang til Trap 5 online koster 1.275 kr. Der er tale om et engangsbeløb, og adgangen gælder frem til 2020. Kontakt os på [email protected]