Varde, Esbjerg, Fanø

Trap Danmark 6. udgave, bind 14 giver en omfattende og rigt illustreret, stedsspecifik viden om Varde, Esbjerg og Fanø Kommuner. I alt har 164 forskere og eksperter bidraget med viden til denne bog om det væsentligste fra Blåvands Huk til Agerbæk og fra Ølgod til Sønderho.

Få indsigt i det meste fra sandflugt og klitplantager til tysk turisme, flodperlemuslinger og Fanødragten. Læs om Oksbøl Kaserne, Nordens ældste by, Ribe, der blev bispesæde i 948, og genskabelsen af Filsø. Få indblik i dannelsen af Skallingen, og bliv klogere på, hvad krigsnederlaget til Preussen i 1864 har at gøre med grundlæggelsen af Esbjerg Havn, der i dag er landets største industrihavn. Tag med til Vadehavet, og lær om tidevandsfladerne og det rige fugleliv eller til løvklitterne med deres mindst 300 år gamle næsten begravede egetræer. Domkirken, dronning Dagmar og Doggerland er også med, ligesom Mou Supper, HTH Køkkener og Rued Langgaard har fået plads. Trap Danmark har det væsentligste med. Fra det mest almindelige til det mest specielle.

Opdag Danmark – med Trap

 

Anmeldelser

Fanø Posten, 21. november 2020.
Trap er nu nået til Fanø

“Det er en nydelse at sidde med den store, flotte bog og hygge sig med at plukke i de præcise, spændende og sjove beskrivelser af Fanøs historie.”

Fakta

Trap Danmark 6. udgave, bind 14: Varde, Esbjerg, Fanø

Indbundet
Sidetal: 336
Format: 23,2 x 27,7 cm.
Vejl. udsalgspris: 449,95 kr.

Udgivelsesdato: 6. november 2020
ISBN: 9788771810189

KØB BOGEN

Bogen kan købes gennem alle landets boghandlere. 

Disse boghandlere har bøgerne hjemme og klar til salg:

  • Varmings Boghandel, Esbjerg
  • Bog & Idé, Varde
  • Bog & Idé, Ribe
  • Bog & Idé, Esbjerg
  • Fanø Boghandel, Nordby

 

Bogen kan også købes online, fx hos:

Abonnér på hele bogværket

Du kan abonnere på Trap Danmarks indbundne bogværk på 34 bind og få ekstra fordele med i købet. Vælg mellem kontant betaling eller ratebetaling over 13 måneder.

Alle bøger fra Trap Danmark kan naturligvis købes enkeltvist hos din boghandler. Både de indbundne bind fra bogværket og kommunebøgerne i paperback.

Abonnér