Trap Danmark Topografisk Atlas, 2. udgave

Er udkommet.

Ny 2. udgave af Trap Danmarks topografiske atlas

Trap Danmark Topografisk Atlas 1. udgave fra efteråret 2015 er udsolgt fra forlaget. Derfor har Trap Danmark udgivet en ajourført 2. udgave med et nyt og forbedret indhold.

Trap Danmark Topografisk Atlas 2. udgave er udarbejdet fra de nyeste data fra SDFE (Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering – tidligere Geodatastyrelsen). Målet har været at skabe et fysisk atlas for en bred målgruppe, som supplerer de mange kort-tilbud på nettet ved at være tiltænkt fordybelse og indlevelse, og hvor vægten er lagt på at give læseren en god forståelse for det danske landskab og dets former.

Hvor godt kender du landskabet på din egn? Har du nogensinde spekuleret på, hvorfor skove, gårde, byer og veje ligger, som de gør? Dette og meget mere kan du få indblik i og en forståelse for i Trap Danmark Topografisk Atlas, det første atlas over Danmark trykt med tredimensional (3D) effekt. En ny kortteknik med skyggeeffekter som giver dig et intuitivt 3D-indtryk af landskabets konturer. Se fx, hvordan den flade, tørlagte Lammefjord omkranses af et kuperet istidslandskab eller se Gudenåen bugte sig igennem landskabet. Og se, hvordan din hjemegns skove, veje og byer i høj grad er rettet ind efter terrænet.

På 120 store, dobbeltsidede kortopslag præsenteres landskabet i hele landet. Atlasset er trykt i en detaljeret kortskala på 1:75.000. Det giver dig mulighed for at se landskabsdetaljer fra det område af landet, som du har interesse for.

Der er ca. 21.000 stednavne på fx byer, herregårde, skove, farvandsområder og andre lokaliteter, hvilket gør det let at orientere sig og forstå navnene i samspil med land og terræn. Alle stednavnene findes desuden i navneregisteret med henvisning til kortene.

Trap Danmark Topografisk Atlas udgør bind 34 i det samlede bogværk.

 

Fakta

Trap Danmark Topografisk Atlas 2. udgave

Indbundet
Sideantal: 308
Format: 25,5 x 34,9 cm.
Målestok: 1 : 75.000
Vejl. udsalgspris: 449,95 kr.

Udgivelsesdato: 9. november 2017
ISBN: 978-87-7181-043-1

Køb atlasset

Atlasset kan købes hos din lokale boghandler eller din boghandler på nettet.

Trap Danmark i løssalg og abonnement

Alle produkter fra Trap Danmark 6. udgave kan købes enkeltvist gennem din foretrukne boghandler. Både de indbundne bind, kommunebøgerne i paperback og planokortene, du kan indramme og hænge op.

Du kan også abonnere direkte på Trap Danmarks indbundne bogværk på 34 bind og få bindene leveret, når de udkommer.

Abonnér