Silkeborg, Favrskov, Skanderborg

Trap Danmark 6. udgave, bind 11 giver en omfattende og rigt illustreret, stedsspecifik viden om Silkeborg, Favrskov og Skanderborg Kommuner. I alt har 204 forskere og eksperter bidraget med viden til denne bog om det væsentligste fra Nørre Knudstrup til Voldum og fra Vester Velling til Tebstrup.

Få indsigt i alt fra Asger Jorn og juletræsproduktion til Smukfest og Steinerpædagogik. Besøg Det Midtjyske Søhøjland, der med høje bakker, dybe dale og talrige søer udgør et af Danmarks mest storslåede istidslandskaber. Læs om Frijsenborg Slot, den traditionsrige ildfestregatta og Luftwaffes danske hovedkvarter. Bliv klogere på Øm Kloster, barokanlægget Bidstrup og Tollundmanden, og læs om såvel Michael Drewsens papirfabrik som de omfattende arkæologiske fund i Alken Enge. Også Vilhelm Kyhn, Himmelbjergmalerne, Gudenå, Jyske Bank A/S og Genforeningstårnet, der kroner Ejer Bavnehøj, har fået plads.

Trap Danmark har det væsentligste med.
Fra det mest almindelige til det mest specielle.

Opdag Danmark – med Trap.

 

FAKTA

Trap Danmark 6. udgave, bind 11: Silkeborg, Favrskov, Skanderborg

Indbundet
Sidetal: 320
Format: 23,2 x 27,7 cm.
Vejl. pris: 419,95 kr.

Udgivelse: 12. december 2019
ISBN: 9788771810158

KØB BOGEN

Bogen kan købes hos din lokale boghandler eller din boghandler på nettet.

Vejledende pris er 419,95 kr.

Abonnér på hele bogværket

Du kan abonnere på Trap Danmarks 34-binds bogværk og få ekstra fordele med i købet. Vælg mellem kontant betaling eller ratebetaling over 13 måneder.

Alle bøger fra Trap Danmark kan naturligvis købes enkeltvist hos din boghandler. Både de indbundne bind fra bogværket og kommunebøgerne i paperback.

Abonnér