Randers, Norddjurs, Syddjurs

Er udgivet.

Trap Danmarks 6. udgave, bind 9 giver en omfattende og rigt illustreret, stedsspecifik viden om Randers, Norddjurs og Syddjurs Kommuner. I alt har 175 forskere og eksperter bidraget med viden til denne bog om det væsentligste fra Udbyneder til Ebeltoft og fra Ålum til Grenaa.

Få viden om Niels Ebbesens mord på den kullede greve, tørlægningen af Kolindsund og Fregatten Jyllands vej fra flådeskib til museumsskib. Udforsk Anholt med lavheden Ørkenen, sælreservatet på Totten og Anholt Havmøllepark, der er blandt de største i verden. Få fakta om Hvidstengruppen samt billedkunstneren og digteren Sven Dalsgaard. Bliv klogere på handskemagertraditionen i Randers, egnspræget hovedtøj, Den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft og St. Blichers tilknytning til Spentrup Præstegård. Find information om såvel Randers Fjord som Gudenåen, og gå på opdagelse i Kalø Slotsruin og den 18.000 ha store Nationalpark Mols Bjerge. Trap Danmark har det væsentligste med. Fra det mest almindelige til det mest specielle.

Opdag Danmark – med Trap.

 

Se alle bindene i bogværket.

Se også kommunebøgerne: Randers, Norddjurs og Syddjurs.

Anmeldelser

Weekendavisen
Af Asker Hedegaard Boye (9. maj 2018)

»Trap Danmark – Randers, Norddjurs og Syddjurs« er et respektindgydende grundigt og usminket værk, der bør være pligtlæsning for hovne aarhusianere… (Trap Danmark) gør flittigt brug af geologiske tegninger, tidslinjer, malerier, kommunekort, appetitlig infografik og masser af smukke sommerfotos.”

”Dybt inde i Trap Danmarks saglige, seriøse og faktamættede bind om Randers, Norddjurs og Syddjurs fandt jeg endelig et afsnit, der fik mig til at smile.”

 

Nordjyske Stiftstidende
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ af Egon Kjøller (januar 2018)

“Man farer rask forbi ad motorvejen, kaster hastige blikke til siden – gad gerne vide, hvordan der ser ud mellem de røde huse, og hvilket liv, der rører sig under tegltagene derinde i Randers. […] Nu er muligheden for at lære byen, ja hele den kronjyske kommune at kende. […] Niveauet er uændret i top, indholdsmæssigt, sprogligt, og visuelt. Det er svært at finde mangler.”

Historie-online.dk
af Poul Porskær Poulsen (februar 2018)

“Generelt må man sige, at Trap-redaktionen, forfatterne, fotograferne og billedredaktørerne holder kvaliteten. Indholdet i de bind, der hidtil er kommet af 6. udgave, er struktureret ensartet, og det udvalg af emner og historier, der er med, synes yderst relevant for at karakterisere den enkelte kommune…. Slutteligt en anbefaling af nok et bind af Trap Danmark, der giver så mange oplysninger og historier at grave sig ned i, men som også er en fornøjelse bare at bladre i. ”
Læs hele anmeldelsen her.

 

Fakta

Trap Danmark 6. udgave, bind 9: Randers, Norddjurs, Syddjurs

Indbundet
Sidetal: 390 sider
Format: 23,2 x 27,7 cm.
Vejl. udsalgspris: 419,95 kr.

Udgivelsesdato: 22. januar 2018
ISBN: 9788771810134

KØB BOGEN

Bogen kan bestilles og købes gennem alle boghandlere. Bl.a. hos:

  • Trangbæk Bog & Idé, Rønde
  • Grenå Boghandel
  • Bog & Idé, Randers Storcenter
  • Randers Boghandel, Brødregade
  • Hobro Boghandel
  • Aalborg Boghandel, Østerå
  • Salling, Aalborg
  • Nordisk Korthandel, København
  • Politikens Boghal, København
  • Bergman Bog & Idé. Hørsholm

Du kan også købe bogen online. Klik dig direkte til bogen hos:

Trap Danmark i løssalg og abonnement

Alle produkter fra Trap Danmark 6. udgave kan købes enkeltvist gennem din foretrukne boghandler. Både de indbundne bind, kommunebøgerne i paperback og planokortene, du kan indramme og hænge op.

Du kan også abonnere direkte på Trap Danmarks indbundne bogværk på 34 bind og få bindene leveret, når de udkommer.

Abonnér