Høje-Taastrup, Albertslund, Glostrup, Rødovre, Ishøj, Vallensbæk

Trap Danmark 6. udgave, bind 30 giver en omfattende og rigt illustreret, stedsspecifik viden om Høje-Taastrup, Albertslund, Glostrup, Rødovre, Ishøj og Vallensbæk Kommuner. I alt har 187 forskere og eksperter bidraget med viden til denne bog om det væsentligste fra Hedehusene til Rødovre Centrum og fra Islev til Vallensbæk Strand.

Bliv klogere på Fingerplanen og den omfattende byplanlægning, og tag med til huslejeboykot på Galgebakken. Få viden om smeltevandsdalen Store Vejleådal, og få et indblik i kommunernes indvandring, pendlingsstrømme og kunst i det offentlige rum. Læs om Damhuskroen, ARKEN og Hedeland Naturpark, der er opstået i et tidligere grusgravsområde. Få viden om Hvissingestenen og Hovedstadens Letbane, og bliv bekendt med Ishøjfyrsten samt dværgpunktumbillen, der holder til i Ejby Mose. Læs om Vestvolden og om indsamlingen af 5-kroner til plantning af træer mellem Hersted Høje og Motorring 4.

Trap Danmark har det væsentligste med.
Fra det mest almindelige til det mest specielle.

Opdag Danmark – med Trap.

 

Se alle bindene i bogværket.

 

Fakta

Trap Danmark 6. udgave, bind 30: Høje-Taastrup, Albertslund, Glostrup, Rødovre, Ishøj, Vallensbæk

Indbundet
Sidetal: 346
Format: 23,2 x 27,7 cm.
Vejl. udsalgspris: 419,95 kr.

Udgivelsesdato: 26. februar 2019
ISBN: 9788771810349

KØB BOGEN

Køb bogen hos din lokale boghandler eller din boghandler på nettet.

Abonnér på hele bogværket

Du kan abonnere på Trap Danmarks 34-binds bogværk og få ekstra fordele med i købet. Vælg mellem kontant betaling eller ratebetaling over 13 måneder.

Alle bøger fra Trap Danmark kan naturligvis købes enkeltvist hos din boghandler. Både de indbundne bind fra bogværket og kommunebøgerne i paperback.

Abonnér