Halsnæs, Gribskov, Helsingør, Fredensborg

TRAP DANMARK, 6. UDGAVE, BIND 26:
HALSNÆS, GRIBSKOV, HELSINGØR, FREDENSBORG

Udkommer 6. juni 2018

Trap Danmarks 6. udgave, bind 26 giver en omfattende og rigt illustreret, stedsspecifik viden om Halsnæs, Gribskov, Helsingør og Fredensborg Kommuner.

I alt har 203 forskere og eksperter bidraget med viden til denne bog om det væsentligste fra Hundested Havn til Kronborg og fra Gilleleje til Ølsted Sydstrand.

Bliv klogere på karmeliternes Sankt Mariæ Kloster i Helsingør, Danmarks bedst bevarede kloster, og på cistercienserklosteret i Esrum. Få information om Gurre Slotsruin, Nordmandsdalen og Troldeskoven i Tisvilde Hegn. Få historierne bag Frederiksværks stålproduktion og Helsingør Værft. Gå på opdagelse i Melby Overdrev, et af Sjællands største hedeområder, og på den ubeboede Hesselø, som er yngleområde for en af Europas største bestande af spættede sæler. Læs om Nivaagaards Malerisamling, Louisiana og strandengene ved Nivå Bugt. Find information om Aarstiderne A/S og Coloplast A/S. Se bronzeskulpturen Sejren, der står i Rudolph Tegners Museum & Statuepark, og fordyb dig i Fredensborg Slots arkitektur og historie. Få indblik i tilblivelsen af Nationalpark Kongernes Nordsjælland, der strækker sig over alle fire kommuner, og stift bekendtskab med Skidendams moseperlemorsommerfugle og fugleedderkopperne på Store Karlsminde Klint.

Trap Danmark har det væsentligste med. Fra det mest almindelige til det mest specielle.

Opdag Danmark – med Trap.

 

 

 

Fakta

TRAP DANMARK: HALSNÆS, GRIBSKOV, HELSINGØR, FREDENSBORG
Halvbind
ISBN: 9788771810301
Sidetal: 376
Format: 23,2 x 27,7 cm.
Udkom 6. juni 2018
Vejl. udsalgspris: 419,95 kr.

HER KØBER DU BOGEN

Bogen, der udkommer 6. juni 2018, kan bestilles/købes hos alle landets boghandlere og netboghandlere.

 

Abonnér på hele bogværket

Få bogværkets 34 indbundne bind leveret direkte til døren. Og flere fordele. Et abonnement koster 299,- kr. pr. måned i 48 måneder. Du kan til enhver tid opsige abonnementet. Du modtager de tre første bind, når du har betalt første rate.

Abonnér