Vejen, Kolding, Haderslev

Trap Danmark 6. udgave, bind 16 giver en omfattende og rigt illustreret, stedsspecifik viden om Vejen, Kolding og Haderslev Kommuner.  I alt har 180 forskere og eksperter bidraget med viden til denne bog om det væsentligste fra Glejbjerg til Årø og fra Viuf til Sønderballe Hoved.

Gå på opdagelse i det dramatiske kystlandskab ud mod Lillebælt med dybe fjorde, talrige småøer og klinter, som fortæller en del af Danmarks tidligste historie. Eller følg Kongeå vestpå langs den grænse, som i en periode skilte Sønderjylland fra det danske kongerige. Tag til opera på Skamlingsbanken, bliv klogere på landsdelens særlige historie, Genforeningen i 1920 og på de to højskoler i Rødding og Askov. Besøg Koldinghus, domkirken i Haderslev, Flyvestation Skrydstrup eller Christiansfeld, der er UNESCO verdensarv. Læs om satsningen på design i Kolding, om køleskabsfabrikken Gram og om den store entreprenørvirksomhed Arkil A/S. Ole Olsen og Vojens Speedway Center, klimperne i Stensbæk Plantage og Villa Baldersbæk er også med, ligesom SønderjyskE, Poul la Cour og en ganske særlig knoldslørhat har fået plads. Trap Danmark har det væsentligste med. Fra det mest almindelige til det mest specielle.

Opdag Danmark – med Trap.

Se pressemeddelelse

Fakta

Trap Danmark 6. udgave, bind 16: Vejen, Kolding, Haderslev

Indbundet
Sidetal: 320
Format: 23,2 x 27,7 cm.
Vejl. udsalgspris: 449,95 kr.

Udkommet: 16. marts 2021
ISBN: 9788771810202

KØB BOGEN

Bogen kan bestilles og købes gennem alle landets boghandlere.

Se og køb den hos din lokale boghandler:

  • Vejen Bog & Idé
  • Kolding Bog & Idé
  • Martensen’s Boghandel, Christiansfeld
  • Haderslev Bog & Idé
  • Vojens Bog & Idé
  • Sønderborg Bog & Idé

 

Eller online hos:

Trap Danmark i løssalg og abonnement

Alle produkter fra Trap Danmark 6. udgave kan købes enkeltvist gennem din foretrukne boghandler. Både de indbundne bind, kommunebøgerne i paperback og planokortene, du kan indramme og hænge op.

Du kan også abonnere direkte på Trap Danmarks indbundne bogværk på 34 bind og få bindene leveret, når de udkommer.

Abonnér