Frederikssund, Hillerød, Allerød, Hørsholm, Rudersdal

TRAP DANMARK
FREDERIKSSUND, HILLERØD, ALLERØD, HØRSHOLM, RUDERSDAL

Forventet udgivelse: august 2018

Trap Danmarks bind 27 giver dig en omfattende stedsspecifik viden om Frederikssund, Hillerød, Allerød, Hørsholm og Rudersdal Kommuner. I alt har 204 forskere og eksperter bidraget med viden til denne bog om det væsentligste fra Vellerup til Skodsborg og fra Nødebo til Bastrup.

Bliv klogere på færgen Columbus i Kulhuse, teglværkerne ved Lillerød og Blovstrød samt kong Erik Ejegods kloster i Slangerup. Få viden om den kongelige parforcejagt, teaterlivet på Mungo Park og om Søllerød Kro. Få information om områdets forfattere og kunstnere som Karen Blixen, J.F. Willumsen, Henrik Nordbrandt og Jussi Adler-Olsen. Besøg Drive in Bio i Lynge, få historien om Rungsted Havn, og læs om de seks lurer, der blev fundet i Brudevælde Mose i 1797. Få forklaringen på, hvorfor verdens geologer og arkæologer bruger udtrykket Allerødtid. Stift bekendtskab med såvel tunneldale som Vilhelm Holcks bygninger i Hillerød og Skævinge, og få fakta om det nedrevne Hirschholm Slot. Besøg Kongeegen, som er mindst 1.400 år gammel, opdag den overvældende Frederiksborg Slotskirke, og bliv klogere på Børstingerød Mose, hvor den i Danmark ellers uddøde sommerfugl mørk pletvinge nu får en ny chance. Læs også om Bøllemosens bøller, kalkmalerierne i Birkerød Kirke og De Runde Haver i Nærum. Trap Danmark har det væsentligste med. Fra det mest almindelige til det mest specielle.

 Opdag Danmark – med Trap.

Abonnér på hele bogværket

Få bogværkets 34 indbundne bind leveret direkte til døren. Og flere fordele. Et abonnement koster 299,- kr. pr. måned i 48 måneder. Du kan til enhver tid opsige abonnementet. Du modtager de tre første bind, når du har betalt første rate.

Abonnér