Brøndby, Hvidovre, Tårnby, Dragør, Bornholm

Er udkommet.

Trap Danmark 6. udgave, bind 31 giver en omfattende og rigt illustreret, stedsspecifik viden om Brøndby, Hvidovre, Tårnby og Dragør Kommuner samt Bornholms Regionskommune. I alt har 209 forskere og eksperter bidraget med viden til denne bog om det væsentligste fra Brøndbyvester til Christiansø og fra Kastrup til Dueodde.

Tag med til Folkemødet på Bornholm, Filmbyen i Avedøre og Flyvergrillen på Amager. Få viden om Hollænderbyen og traditioner som fx fastelavn til hest. Læs mere om vindyrkning i Avedøre og den inddæmmede Kalvebod Fælled, som gjorde Amager en tredjedel større. Få indblik i Gudhjem Mølle, Idrættens Hus og Saltholm, og læs om rytterskoler, Københavns Lufthavn og Hvidovre Hospital, hvor der hvert år fødes ca. 7.000 børn. Oluf Høst er med – ligesom grundfjeldet og dinosaurerne på Bornholm. Læs også om den nye danske sommerfugl ilia, der holder til i Pinseskoven på Vestamager.

Trap Danmark har det væsentligste med.
Fra det mest almindelige til det mest specielle.

 Opdag Danmark – med Trap.

 

Se alle bind i bogværket

Anmeldelser

Nordjyske Stiftstidende
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️  af Egon Kjøller “Trap med godt nyt fra Bornholm” (19. maj 2019)

“Bornholm er et ganske særligt stykke Danmark, urgammelt, vildt, stolt – og yndigt, og Trap Danmark holder med sine gennemarbejdede beskrivelser den høje
standard fra seriens foregående bind.”

FAKTA

Trap Danmark 6. udgave, bind 31: Brøndby, Hvidovre, Tårnby, Dragør, Bornholm

Sidetal: 381
Format: 23,2 x 27,7 cm.
Vejl. udsalgspris: 419,95 kr.

Udgivelsesdato: 23. april 2019
ISBN: 9788771810356

KØB BOGEN

Køb bogen hos din lokale boghandler eller boghandler på nettet.

Trap Danmark i løssalg og abonnement

Alle produkter fra Trap Danmark 6. udgave kan købes enkeltvist gennem din foretrukne boghandler. Både de indbundne bind, kommunebøgerne i paperback og planokortene, du kan indramme og hænge op.

Du kan også abonnere direkte på Trap Danmarks indbundne bogværk på 34 bind og få bindene leveret, når de udkommer.

Abonnér