Morsø, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord

Forventet udgivelse: september 2017

Er du interesseret i den historie, natur og kultur, du står midt i?

Trap Danmarks bind 6 giver dig en omfattende stedsspecifik viden om Morsø, Vesthimmerland, Rebild og Mariagerfjord Kommuner. Forskere og eksperter bidrager med viden til den rigt illustrerede bog om det væsentligste fra Løgstør til Hobro og fra Nykøbing Mors til Hadsund.

Bliv klogere på moler, Feggeklit og de himmerlandske heder, som viser, hvordan meget af Himmerland så ud før opdyrkningen. Få viden om alt fra orkideen fruesko, der kun vokser i Rebild Kommune, til det tidligere birgittinerkloster – nu Mariager Kirke, der er en af landets højeste kirker. Læs om økologiske Livø, de såkaldt falske bakker i Rebild og om risikoen for iltsvind i Danmarks længste fjord – Mariagerfjord. Du får også fakta om udvinding af stensalt fra Permtiden, om jernstøberiet, muslingefestivalen og kulturmødet på Mors. Kom med i dybden inde i Rold Skov, og læs om bunkeren Regan Vest. Trap Danmark har det væsentligste med. Fra det mest almindelige til det mest specielle.

Opdag Danmark – med Trap.

Bindet er i stort format (23 x 27,6 cm), ca. 304 sider og i høj boghåndværksmæssig kvalitet.

Trap Danmark er et samlet værk på i alt 34 bind, der beskriver alle 98 kommuner og afsluttes med to bind (bind 1 og 2) om hele Danmark. Bøgerne udkommer frem til slutningen af 2020 og indeholder den væsentligste viden om geologi, geografi, biologi, arkæologi, historie, kultur, kunst, arkitektur samt samfunds- og erhvervsliv.

Fakta

TRAP DANMARK – BIND 6
MORSØ, VESTHIMMERLAND, REBILD, MARIAGERFJORD
Halvbind
ISBN: 978-87-7181-010-3
ISSN: 2445-6020
Format: 23,2 x 27,7 cm.
Forventet sidetal: 304
Forventet udgivelse: oktober 2017

Abonnér på hele bogværket

Få bogværkets 34 indbundne bind leveret direkte til døren. Og flere fordele. Et abonnement koster 299,- kr. pr. måned i 48 måneder. Du kan til enhver tid opsige abonnementet. Du modtager Trap Danmark Topografisk Atlas og Trap Danmark – Frederikshavn, Hjørring, Læsø som de to første bind, når du har tegnet abonnementet.

Abonnér