Billund, Vejle, Fredericia

Trap Danmark 6. udgave, bind 15 giver en omfattende og rigt illustreret, stedsspecifik viden om Billund, Vejle og Fredericia Kommuner. I alt har 154 forskere og eksperter bidraget med viden til denne bog om det væsentligste fra Grindsted til Trelde Næs og fra Thyregod til Skærbæk.

Få indsigt i et varieret landskab, som strækker sig fra moræneland med dybe tunneldale i øst til bakkeøer og smeltevandssletter i vest. Tag med til Jellingmonumenterne, der er på UNESCOs verdensarvsliste, læs om Egtvedpigen, og få indsigt i Frederik 3.s fæstningsby Fredericia, som er anlagt for at modstå angreb på landet sydfra. Forstå den tidlige industrialisering i Grejsdal, og bliv klogere på Grindstedværket og Skærbækværket. Besøg Billund, som rummer både verdensvirksomheden LEGO og Vestdanmarks største lufthavn. Det arkitektoniske værk Fjordenhus af Olafur Elíasson, Vorbasse Marked og Fredericia Teater er også med, ligesom Givskud, »hedens domkirke« samt Christianskirken i Fredericia har fået plads. Trap Danmark har det væsentligste med. Fra det mest almindelige til det mest specielle.

Opdag Danmark – med Trap.

 

Fakta

Trap Danmark 6. udgave, bind 15: Billund, Vejle, Fredericia

Indbundet
Sidetal: 299
Format: 23,2 x 27,7 cm.
Vejl. udsalgspris: 449,95 kr.

Udkommer: 8. december 2020
ISBN: 9788771810196

KØB BOGEN

Bogen kan købes/bestilles hos landets boghandlere. Fx hos:

  • Bog & Idé, Billund
  • Bog & Idé, Give
  • Bøger & Papir, Grindsted
  • Bog & Idé, Vejle
  • Bog & Idé, Fredericia
  • Billunds Boghandel, Fredericia
  • Bog & Idé, Middelfart

Bogen kan også købes online, fx hos:

Trap Danmark i løssalg og abonnement

Alle produkter fra Trap Danmark 6. udgave kan købes enkeltvist gennem din foretrukne boghandler. Både de indbundne bind, kommunebøgerne i paperback og planokortene, du kan indramme og hænge op.

Du kan også abonnere direkte på Trap Danmarks indbundne bogværk på 34 bind og få bindene leveret, når de udkommer.

Abonnér