Jammerbugt, Thisted, Brønderslev

TRAP DANMARK, 6. UDGAVE, BIND 4:
JAMMERBUGT, THISTED, BRØNDERSLEV

Er udkommet

Trap Danmarks 6. udgave, bind 4 giver en omfattende og rigt illustreret stedsspecifik viden om Jammerbugt, Thisted og Brønderslev Kommuner. I alt har 165 forskere og eksperter bidraget med viden til denne bog om det væsentligste fra Blokhus til Agger og fra Hanstholm til Asaa.

Bindet er på 328 sider, indbundet.

Få viden om Sjørring Volde, Vejlerne, Store Vildmose og Jyske Ås, som ikke er en ås, men en randmoræne. Bliv klogere på det 65 mio. år gamle Bulbjerg, der er presset op af undergrundens salt og i dag er Danmarks eneste fuglefjeld uden for Bornholm. Læs om Det Nationale Testcenter for Store Vindmøller i Østerild, hvor verdens største vindmølletyper afprøves, Vesterhavets gennembrud af Agger Tange i 1825 og udviklingen fra skudehandel til kystfiskeri. Få fakta om Cold Hawaii og den tidlige turisme i Blokhus og ved Svinkløv, eller gå på opdagelse i Thylejren, Hjallerup Marked, romanske kirker og herregården Voergård.

Trap Danmark har det væsentligste med.
Fra det mest almindelige til det mest specielle.

Opdag Danmark – med Trap.

"Bogen, der bør stå i ethvert hjem"

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (Nordjyske Stiftstidende)

“Skulle udflytningen af statslige arbejdspladser nå Jammerbugt, Thisted og Brønderslev, behøver borgmestrene ikke tænke længe over gaven til nye borgere. Fjerde bind af Trap Danmark er på gaden, omfattende netop de tre kommuner. Bedre velkomst og introduktion til by og egn, fortid, nutid og fremtid kan ikke tænkes. Det er et pragtværk. Og for alle, der allerede bor her, er bogen 328 sider også en storslået gave – at give til nogen eller til sig selv.”

Bindet dækker 3 kommuner og er en del af et samlet bogværk, der i 34 bind beskriver alle Danmarks 98 kommuner.

Fakta

TRAP DANMARK – BIND 4 JAMMERBUGT, THISTED, BRØNDERSLEV
Halvbind, indbundet
ISBN: 978-87-7181-008-0
ISSN: 2445-6020
Format: 23,2 x 27,7 cm.
328 sider
Er udkommet

Køb bogen

Bind 4 indgår som del af et bogværk på 34 bind, du kan abonnere på her.

Bogen kan købes som selvstændigt produkt hos din lokale boghandler eller boghandler på nettet. Prøv f.eks.:

Abonnér på hele bogværket

Få bogværkets 34 indbundne bind leveret direkte til døren. Og flere fordele. Et abonnement koster 299,- kr. pr. måned i 48 måneder. Du kan til enhver tid opsige abonnementet. Du modtager de tre første bind, når du har betalt første rate.

Abonnér