Frederikshavn, Hjørring, Læsø

TRAP DANMARK, 6. UDGAVE, BIND 3:
FREDERIKSHAVN, HJØRRING, LÆSØ

ER UDKOMMET.

Bindet giver en omfattende og rigt illustreret stedsspecifik viden om Frederikshavn, Hjørring og Læsø Kommuner. I alt har 160 forskere og eksperter bidraget med viden til den rigt illustrerede bog om det væsentligste fra Skagen til Voerså og fra Løkken til Østerby Havn.

Bindet er på 308 sider, halvbind (hardcover).

Bliv klogere på Skallerup Indlandsklitter, Lønstrup Klint og Hirsholmene med landets største ynglekolonier af splitterner og tejster. Få viden om saltets betydning for Læsø og om øens specielle tangtage. Gå i dybden med den maritime kultur og turismens betydning for toppen af Danmark, og læs om værftslukninger, vragkort og nye tiltag som Vendsyssel Teater. Gå på opdagelse i geologien – Yoldiahavet og istidens indflydelse på landskaberne  og få fakta om både Anna Ancher, Hjørringrevyen, vendelbomål og Niels Hausgaard.

Trap Danmark har det væsentligste med.
Fra det mest almindelige til det mest specielle.

Opdag Danmark – med Trap.

 

Yderligere information

Klik på emnerne herunder:

Anmeldelser

“…det er som allerede nævnt lykkedes for redaktørerne at få samlet teksten i fint fortløbende temaer, der er let læste og virker autoritative og relevante. Så man kan faktisk godt læse teksten i sammenhæng, i modsætning til gamle Trap, og det tilfredsstiller formodentlig også den moderne læser. Men det er jo stadigvæk et opslagsværk, så dertil er der naturligvis et sted- og navneregister, og ønsker man fx at læse om de tre kommuners historie, så er det jo samlet som det tredje punkt under hvert kapitel.” Dansk Historisk Fællesråd/historie-online.dk

”Uundværligt og attraktivt for enhver, der ønsker at læse om stedet, hvor man bor eller vil besøge… Målet om en sammenhængende og læseværdig tekst er opnået i fornem stil, og de fine og aktuelle illustrationer gør bogen smuk og dejlig at læse… Uomgængeligt standardværk, der naturligvis skal anskaffes på ethvert bibliotek, alle skoler og tilsvarende institutioner” (Lektørudtalelse til i bibliotekernes materialevalg og formidling. Udtalelsen er tilgængelig for bibliotekarer.) Læs mere om lektørudtalelser på DBC’s hjemmeside.

 

 

Bindet dækker 3 kommuner og er en del af et samlet bogværk, der i 34 bind beskriver alle Danmarks 98 kommuner.

Fakta

TRAP DANMARK – BIND 3:
FREDERIKSHAVN, HJØRRING, LÆSØ

Halvbind
ISBN: 978-87-7181-007-3
ISSN: 2445-6020
Sidetal: 308
Format: 23,2 x 27,7 cm.
Udkom 11. november 2016
Vejl. udsalgspris: 399,95 kr.

Køb Trap Danmark: Frederikshavn, Hjørring, Læsø

Bind 3 indgår som del af et bogværk på 34 bind, du kan abonnere på her.

Bogen kan købes som selvstændigt produkt hos din lokale boghandler eller boghandler på nettet. Prøv f.eks.:

Abonnér på hele bogværket

Få bogværkets 34 indbundne bind leveret direkte til døren. Og flere fordele. Et abonnement koster 299,- kr. pr. måned i 48 måneder. Du kan til enhver tid opsige abonnementet. Du modtager de tre første bind, når du har betalt første rate.

Abonnér