Gaveabonnement


Betal i rater over 13 fortløbende måneder

Første rate er på 4.000 kr. De efterfølgende rater er på 862 kr. Betales månedligt.
I alt 14.344 kr.

Eller kontantpris: 12.775 kr.

Besparelse ift. ratebetaling: 1.569 kr.

De 34 bind leveres, efterhånden som de udkommer. Vi sender de allerede udkomne bind til din hjemmeadresse, når vi har modtaget første betaling.

OBS! Der afsendes automatisk en Velkomsthilsen på e-mail til gavemodtageren, når du har klikket på ‘Bestil’ nedenfor. Ønsker du at undgå dette og i stedet overbringe gaven personligt, bør du skrive din egen e-mail adresse ind i modtagerfeltet. E-mail adressen kan efterfølgende rettes ved henvendelse til abonnement@trap.dk

Gaveabonnement

En gave der bliver ved med at give!


Giv et abonnement på Trap Danmark i gave – giv det til én, du holder af. Én, du har lyst til at forære et helt univers af levende fortællinger, dybdegående beskrivelser og leksikale informationer om Danmark. Fordelt på 34 flotte, rigt illustrerede bind.

DOWNLOAD ‘TILLYKKE MED TRAP ABONNEMENTET’ TIL MODTAGEREN

LEVERING


De 34 bind leveres, efterhånden som de udkommer. Vi sender de allerede udkomne bind til gavemodtagers hjemmeadresse, når vi har modtaget første betaling.

Plus


Derudover vil modtageren som abonnent på Trap Danmark få adgang Trap 5 online og blive inviteret til forskellige begivenheder, såsom receptioner og adgange til bogmesser mv. Dette annonceres i nyhedsbrevet Nyt for abonnenter.