Gaveabonnement


299 kr. pr. md. i 48 måneder

 

Eller engangsbetaling: 12.775 kr.

(Besparelse ift. rate: 1.577 kr.)

Bindene leveres efterhånden som de udkommer.
Vi sender de to første udgivelser, når du har tegnet abonnement.

OBS! Der afsendes automatisk en Velkomsthilsen på e-mail til gavemodtageren, når du har klikket på ‘Bestil’ nedenfor. Ønsker du at undgå dette og i stedet overbringe gaven personligt, bør du skrive din egen e-mail adresse ind i modtagerfeltet. E-mail adressen kan efterfølgende rettes ved henvendelse til abonnement@trap.dk

Gaveabonnement

En gave der bliver ved med at give!


Giv et abonnement på Trap Danmark i gave – giv det til én, du holder af. Én, du har lyst til at forære et helt univers af levende fortællinger, dybdegående beskrivelser og leksikale informationer om Danmark. Fordelt på 34 flotte, rigt illustrerede bind.

DOWNLOAD ‘TILLYKKE MED TRAP ABONNEMENTET’ TIL MODTAGEREN

Topografisk atlas


De to første bind er Trap Danmark Topografisk Atlas og Trap Danmark – Frederikshavn, Hjørring og Læsø, som modtageren vil få tilsendt hurtigst muligt. Derefter vil modtageren få tilsendt de 32 resterende bind, efterhånden som de udkommer frem til 2020.

Plus


Derudover vil modtageren som abonnent på Trap Danmark få adgang til særlige digitale produkter (Trap 5 online), invitation til receptioner ved udgivelsen af bøger for de enkelte kommuner, elektronisk nyhedsbrev for abonnenter, rabat på ekstra bøger og bind.