Om abonnementet

 

Tegn abonnement på Trap Danmark.

34 bind leveret direkte
Først og fremmest modtager du bogværket på 34 bind løbende, når de udkommer. Så snart vi har registreret første betaling, sender vi de allerede udkomne bind fra bogværket.
Se listen over bogværkets 34 bind her.

Adgang til Trap 5 online
Som led i projektet med at skabe Trap Danmarks 6. udgave har vi digitaliseret den 5. udgave, der udkom 1953-72. Som abonnent får du adgang til at gå på opdagelse i Trap 5 online frem til slutningen af 2021. Adgang for ikke-abonnenter koster 1.275 kr. for samme periode.

Særligt nyhedsbrev for abonnenter – Nyt for abonnenter
Som abonnent modtager du nyhedsbrevet Nyt for abonnenter med særlig information for abonnenter. Der findes også et almindeligt nyhedsbrev, der er tilgængeligt for alle.

Rabat på ekstra bøger
Som abonnent får du alle 34 bind i bogværket. Men måske vil du give et enkelt bind i gave til familiemedlemmer – fx det bind, der dækker det område, familien bor i – eller kommer fra. Abonnenter kan bestille disse med 20% rabat på vejledende udsalgspris hos [email protected].

Invitation til receptioner og andre begivenheder
Du vil som abonnent løbende blive inviteret til forskellige begivenheder, såsom receptioner og adgange til bogmesser mv. Dette annonceres i nyhedsbrevet Nyt for abonnenter.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 25 84 33 27

Tegn abonnement
Læs abonnementsbetingelserne

Trap Danmark i løssalg og abonnement

Alle produkter fra Trap Danmark 6. udgave kan købes enkeltvist gennem din foretrukne boghandler. Både de indbundne bind, kommunebøgerne i paperback og planokortene, du kan indramme og hænge op.

Du kan også abonnere direkte på Trap Danmarks indbundne bogværk på 34 bind og få bindene leveret, når de udkommer.

Abonnér